Saltar al contenido

SOBRE L’ACADÈMIA DE JOVES DE JCI CATALUNYA

Seguint la missió de l’entitat i treballant en aquestes àrees, amb caràcter bianual es dur a terme per part d’una Jove Cambra Internacional integrant de JCI Catalunya, una Acadèmia de Joves, en virtut de la qual, durant tot un cap de setmana, es treballen diverses competències per aconseguir un repte o objectiu determinat i fixat a l’inici de l’Acadèmia. Aquest any, l’organitzador és JCI Barcelona

L’Acadèmia d’enguany se centrarà en diverses activitats formatives destinades a desenvolupar les soft skills, -altrament anomenades “habilitats suaus”-, és a dir, tot aquell conjunt d’habilitats socials, de comunicació i de personalitat que són necessàries per qualsevol lloc de treball i que, actualment, es requereixen per part de les empreses en la selecció de personal. Es tracta de competències com el saber treballar en equip, el lideratge, la intel·ligència emocional, bones aptituds comunicatives i d’expressió; entre moltes altres.

Per desenvolupar aquestes habilitats, es realitzaran un seguit de píndoles formatives, en un format teòric-pràctic, amb formadors i formadores acreditades. Aquestes sessions es complementaran amb diferents activitats de teamworking i amb una conferència inaugural a càrrec de l’economista i emprenedora Marta Zaragoza i l’acompanyament de persones de reconegut prestigi, i diferents sectors socials i professionals, i especialitzades en el desenvolupament i gestió de les diverses soft skills que es tractaran.

Així mateix, Al llarg del cap de setmana els participants desenvoluparan la planificació d’un projecte d’impacte social. L’equip de formadors i formadores els assistiran per a explorar tot el potencial del projecte i triar-ne un de guanyador, que comptarà amb finançament i un equip per a desenvolupar-lo.

Els assistents i participants de l’Acadèmia conviuran conjuntament durant el cap de setmana, desenvolupant, així, també, la capacitat de convivència amb diferents tipus de persones, d’edats, sectors i, en ocasions, cultures diferents.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.

Dirigida a joves de 18 a 35 anys

L’acadèmia d’enguany tindrà lloc el cap de setmana del divendres 22 a les 19h, al diumenge 24 d’octubre a les 16h.

Serà a l’Alberg Torre Ametller de Cabrera de Mar

El preu (inclou àpats, pernoctació i totes les activitats):

75€ membres de JCI.

100€ no membres. 

*Hi han ajudes econòmiques a la inscripció: contacteu amb [email protected] per a més informació.