Saltar al contenido

Equip nacional - Junta 2024

Raül Gil Alonso

President 2024 (Tarragona)

El Raül és un líder empàtic i molt compromès amb la JCI a nivell local, nacional i internacional. Des de 2015, ha sigut un dels membres més actius de l'entitat, participant i liderant programes, representant l'Equip Nacional i vetllant pels drets dels joves.

Marta Cáceres Torroja

Assessora Legal 2024 (Reus)

La Marta és un element capital per a la nostra junta i una persona amb un alt capital humà i laboral. Graduada en enginyeria mecànica, treballa com enginyera d’instrumentació a una empresa petroquímica. És el seu segon any consecutiu a la Junta Nacional.

Joan Marc Margalef Boix

VP Extensió 2024 (TTEE)

Després d'estar molt actiu a les Terres de l'Ebre els darrers anys, el Joan Marc ocupa per segona vegada un càrrec a la Junta Nacional. Ell és economista i apassionat de la gastronomia, el tenis i la percussió. El Joan Marc és un jove actiu, polivalent i capaç d'estar a tot arreu.

Noelia Moliner Martín

VP Executiva i de Formació 2024

La Noelia és l'única membre que pertany a dues Organitzacions Locals: Reus i Terres de l'Ebre. Una tot terreny en organització, formacions i comunicació. Aquest 2024 ha assumit el càrrec de Vicepresidenta Executiva sense deixar la Vicepresidència de Formació.

Pau Clua Ruiz

Tresorer 2024 (Tarragona)

El Pau és un dels veterans de la JCI Tarragona. Va formar part de l'Equip Nacional de la Presidència d'Òscar Hijosa (2013). Treballa en una Administració de Loteria a Reus i els seus coneixements seran vitals per a la tresoreria i comptabilitat de l'entitat.

Georgina Matamoros Sérvulo

Past-Presidenta 2024 (TTEE)

La Georgina és una líder innata dins i fora de la JCI. És fundadora i CEO de l'empresa de màrqueting 'Et Voila!'. DIns la JCI Catalunya ha tingut una trajectòria destacada, essent la fundadora de JCI Terres de l'Ebre, Presidenta Nacional 2023, Senadora i VP Europea aquest 2024.

Georgina Rodríguez Miró

SECRETÀRIA GENERAL 2024 (BARCELONA)

La Georgina és un actiu clau per a l'Equip Nacional 2024. És una persona compromesa, serena i amb un ampli coneixement de la JCI Catalunya. Ha tingut una llarga trajectòria a l'entitat, tant a nivell local com a nacional.

Alex Riba Ariño

VP Comunicació 2024 (Tarragona)

L'Alex és periodista i estudiant del Màster Esportiu de la Universitat de Nebrija. És un apassionat de la ràdio, la comunicació i ha treballat amb diferents mitjans de comunicació. Va ser President de la JCI Tarragona el 2023 i un dels organitzadors del 55è Congrés Nacional.

El nostre butlletí

Coneix totes les notícies i novetats de la JCI Catalunya a només un clic. 

© Copyright 2020 Reserved by Templately