Saltar al contenido

JCI Reus

Mariona Llonch Penas

Presidència Local 2023

Salvador "Salvi" Batlle

President Mundial jci 2002

Àlfred Pitarch Garcia

President del Senat JCI Catalunya

La Jove Cambra de Reus porta 52 anys duent a terme projectes d'impacte a la ciutat. A nivell internacional és una de les referències per a la JCI Catalunya, ja que alguns membres han assolit càrrecs internacionals de prestigi. L'any 2002, Salvi Batlle va convertir-se en President Mundial, primer President de Catalunya a la Junior Chamber International.

Algunes de les activitats organitzades per la JCI Reus que han creat un impacte important a la nostra ciutat són: la creació del Parc de Nadal als anys 80 (posteriorment cedit a l'Ajuntament de Reus), la Gimcana Infantil de Sant Pere, a l'inici dels anys 2000 amb 15 edicions realitzades, From Reus To Hellas que va dur dues expedicions a l'illa de Lesbos a realitzar tasques de salvament i socorrisme, la Carrossa de Carnaval o el recent Cap d'Any anticipat.

Així mateix, realitza multitud de formacions orientades a la gestió d'equips, gestió de projectes, oratòria, reunions efectives, tècniques de debat... També ha col·laborat amb diferents òrgans i/o entitats de la ciutat com l'Institut Baix Camp, el Centre Esportiu Alba, Societat Limitada, entre d'altres. JCI Reus, any rere any, genera nous programes que generen impacte social.

  • Telèfon

    665 93 04 20

  • Direcció

    Pl. Prim, 4, 2n (43201), Reus

Contacte

La nostra oficina

C/Pintor Ribalta, 13, 08028, Barcelona

Correu i telèfon de contacte

 

[email protected]

665 93 04 20 

Segueix-nos a les nostres xarxes

El nostre butlletí

Coneix totes les notícies i novetats de la JCI Catalunya a només un clic. 

© Copyright 2020 Reserved by Templately