Saltar al contenido

Què és la Jove Cambra Internacional?

Desenvolupant líders per a un món canviant

Som una xarxa mundial de persones joves líders entre els 18 i 40 anys. La JCI porta els seus membres a un viatge de lideratge i de llarg termini, proporcionant un entorn prometedor perquè explotin el seu vertader potencial a través de les quatre àrees d’actuació.

La Jove Cambra Internacional està integrada per més de 200k membres d’arreu del món i ens pots trobar a més de 100 països. A Catalunya, portem gairebé 60 anys transformant la societat i descobrint nous líders

Al llarg de més de 100 anys d’història, la JCI ha estat formada per centenars de milers de persones que s’han convertit en agents de canvi, emprenedors, persones de referència i d’èxit, entre d’altres. 

Com va dir John Fitzgerald Kennedy: «Harvard gave me an education, but Junior Chamber gave me an education for life».

Missió i valors

Des de la Jove Cambra Internacional tenim com a missió oferir oportunitats de lideratge que apoderin les persones joves per a crear un canvi positiu en la societat.

Amb l’esperit de desenvolupar líders per a un món canviant i guiats per un propòsit coral i global, volem convertir-nos en la principal xarxa mundial de joves líders del planeta.  

Com ho fem? Treballem sobre quatre àrees diferencials (emprenedoria, formacions, cooperació internacional i acció local) per a què puguis desplegar tot el teu potencial. 

© Copyright 2020 Reserved by Templately