Saltar al contenido

Coneix l'opinió del guanyador dels CYE

"Una experiència molt gratificant"

Adrià Serrano (1989), arquitecte i CEO de ‘Som-hi’. Guanyador dels Premis Creative Young Entrepreneur 2023.

Com a emprenedor begginer, participar als CYE va ser una experiència molt gratificant. A part de gaudir-ho molt, va ser profundament útil per a molts aspectes:

Aprendre nous conceptes relacionats amb el món emprenedor, com ara vendre la teva idea de negoci, com estructurar la comunicació; entendre els diferents tipus d’inversorsgestió d’equip i lideratge, i més!

"Vaig poder presentar el projecte a Europa"

Després d’una sèrie de formacions fetes pels mateixos membres de la JCI Catalunya, vaig quedar finalista dels CYE.

Les portes es van obrir sobretot quan vaig guanyar el concurs a Catalunya, i vaig poder presentar el projecte a Europa, a la European Conference de Bucarest.

L’experiència de participar en el concurs, fer el pitch en anglès davant inversors internacionals i, sobretot, conèixer la comunitat internacional de la JCI va ser una experiència única. 

"Els CYE és un viatge impressionant"

El responsable de formacions del Congrés Mundial em va demanar que fes un workshop sobre els primers passos per fer la teva empresa sostenible, precisament, al Congrés Mundial, que és l’esdeveniment més important de la JCI. 

Jo, que mai havia liderat una docència en la meva vida, em vaig veure impartint una classe davant unac comunitat d’emprenedors d’arreu del món

Els CYE és un viatge impressionant. Ho recomano moltíssim, et sentiràs acompanyat en tot moment i tindràs el millor mentoratge i assessorament.

El nostre butlletí

Coneix totes les notícies i novetats de la JCI Catalunya a només un clic. 

© Copyright 2020 Reserved by Templately