Saltar al contenido

Arrenca el programa «¿Nos tomamos un café?»

«¿Nos tomamos un café?» és una iniciativa que va néixer a la Conferència d’Amèrica de 2023 entre diverses cambres de la JCI Amèrica i la JCI Catalunya que persegueix abordar en temàtiques transcendents que no són tractades amb la importància que mereixen.

Sota aquesta missió, la JCI Catalunya es reunirà periòdicament en format híbrid amb diferents països de la JCI Amèrica per aprofundir sobre matèries que afecten ambdues cultures amb una tassa de cafè com a fil conductor.

La primera sessió va tractar sobre «Liderazgo femenino y el techo de cristal» i vam col·laborar amb la JCI Riobamba, de la JCI Ecuador. Des de la JCI Catalunya, vam comptar amb la Presidenta i Secretària General de la JCI, la Georgina Matamoros i la Marta Cáceres, respectivament, i la Norma Pujol, mestra i Diputada del Congrés dels Diputats. Respecte les companyes de la JCI Ecuador, van comptar amb referents i líders femenins com Piedad Cuarán, Paula Yánez, María de los Ángeles Zambrano i Doménika Sánchez.

¿»Nos tomamos un café?» és un exemple del programa #RISE que busca crear ponts entre la cultura catalana i la de l’Amèrica Llatina. Ben aviat coneixereu més notícies de la propera sessió.

Més notícies de la JCI:

JCI Europe

European Conference 2023

El dimecres 24 de maig va arrencar la European Conference a Bucarest, Romania. La Conferència d’Europa es tracta d’un dels esdeveniments més importants de la

Llegeix més
Internacional

Conferència d’Amèrica

Del 3 al 6 de maig va tenir lloc la Conferència d’Amèrica a Santa Marta, Colòmbia. La delegació catalana va estar integrada per la Georgina

Llegeix més