Saltar al contenido

Conferència d’Amèrica

Del 3 al 6 de maig va tenir lloc la Conferència d’Amèrica a Santa Marta, Colòmbia. La delegació catalana va estar integrada per la Georgina Matamoros (Presidenta de la JCI Catalunya), la Marta Cáceres (Secretària General) i el Joan Marc Margalef (President de la Jove Cambra de les Terres de l’Ebre).  

L’estada va permetre enfortir relacions amb les cambres companyes de l’Amèrica Llatina i definir iniciatives i accions conjuntes, com ara el programa «¿Nos tomamos un café?». Per altra banda, la nostra Presidenta va ser escollida com ambaixadora d’Europa en la Ceremònia inaugural. També vàrem assistir a les diferents assemblees d’àrea i vam participar al Concurs de Debat amb la JCI Uruguai. 

Volem agraïr a la JCI Amèrica i, especialment, a la JCI Colòmbia per l’organització d’un Congrés tan emocionant com el de Santa Marta.

Més notícies de la JCI:

Notícies JCI

Jove Cambra Internacional de Catalunya celebra el seu 53è Congrés Nacional

[et_pb_section fb_built=»1″ admin_label=»section» _builder_version=»3.22″ global_colors_info=»{}» theme_builder_area=»post_content»][et_pb_row admin_label=»row» _builder_version=»4.13.1″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» hover_enabled=»0″ global_colors_info=»{}» theme_builder_area=»post_content» sticky_enabled=»0″][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.25″ custom_padding=»|||» global_colors_info=»{}» custom_padding__hover=»|||» theme_builder_area=»post_content»][et_pb_text admin_label=»Text» _builder_version=»4.0.9″ background_size=»initial» background_position=»top_left»

Llegeix més