Saltar al contenido

El delegat del Govern a la UE rep la JCI Catalunya

 

La Delegació del Govern ha rebut la visita de la Jove Cambra Internacional de Catalunya (JCI) en el marc del seu viatge a Brussel·les per visitar les institucions europees. La comitiva -amb el president de la JCI Catalunya al capdavant, Oscar Hijosa, acompanyat del president de la Jove Cambra de Reus, Daniel Rubio, i del representant de la JCI al Consell Mundial, Àlfred Pitarch- s’ha reunit amb el delegat del Govern davant la Unió Europea i amb la cap de l’oficina d’ACCIÓ a la Unió Europea.

Durant la trobada, els assistents s’han interessat per les activitats i funcions de la delegació del Govern de la Generalitat davant la Unió Europea i l’oficina de representació d’ACCIÓ. També s’han tractat qüestions com el desplegament de l’estratègia europea per una ciutadania activa, la lluita contra l’atur juvenil i la recerca de noves oportunitats de cooperació publico-privada en l’àmbit europeu. En acabar el grup ha visitat l’exposició «Gaudí, una arquitectura d’anticipació» que es mostra a l’Espai Catalunya Europa.

El viatge ha estat organitzat per la delegació a Reus de la Jove Cambra Internacional. La JCI és l’organització de les joventuts de l’ONU i compta amb 200.000 membres de tot el món.