Saltar al contenido

Fòrum de joves emprenedors per debatre sobre Tarragona com a ciutat intel·ligent

  • por
El dissabte 4 d’octubre se celebrarà a Tarragona “(Re)Pensem Tarragona”, el Primer Fòrum Jove de la Tarragona Smart Mediterranean City. Es tracta d’una jornada en la qual participaran joves que elaboraran propostes per millorar la ciutat de Tarragona a partir dels conceptes de ciutat intel·ligent. Les inscripcions per participar del fòrum ja són obertes al web www.repensemtarragona.org, on podran registrar-s’hi persones d’entre 20 i 40 anys.
Aquest fòrum està organitzat per la Jove Cambra Internacional de Tarragona i la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, que busquen amb aquesta activitat involucrar en el debat sobre la ciutat a joves actius i creatius, estudiants universitaris, joves amb habilitats en les TICs i persones emprenedores i amb interès per l’impacte social de la innovació.

El fòrum s’estructurarà en 5 taules de treball dels següents àmbits:
Eficiència i estalvi energèticGestió de l’aiguaTecnologies per a la salut i la qualitat de vidaTurisme i patrimoni culturalMobilitatLes persones que s’inscriguin podran fer-ho en l’àmbit temàtic en el qual tinguin expertesa o bé els resulti d’interès. El debat que s’articularà en cada taula de treball persegueix, d’una banda, generar una consciència del bé comú i de millora social de les ciutats, i, de l’altra, obtenir com a resultat una proposta d’eines tècniques basades en les TICs i l’enginyeria que facilitin el dia a dia dels ciutadans. L’anàlisi i les propostes que surtin d’aquest fòrum seran traslladades a la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City. El seu comitè tècnic n’avaluarà la viabilitat i, un cop aprovades pel patronat d’aquesta fundació, les propostes integraran una borsa d’idees que altres empreses o entitats poden finançar i executar.

La inscripció a (Re)pensem Tarragona és gratuïta i es realitzarà a través del web www.repensemtarragona.org fins al 30 de setembre. El fòrum se celebrarà durant el matí del dia 4 d’octubre a les dependències de Tarragona impulsa, a l’espai Tabacalera.

La Jove Cambra Internacional de Tarragona forma part d’un moviment associatiu de joves emprenedors, sense ànim de lucre i de caràcter internacional que pretén contribuir a la comunitat a la qual pertany mitjançant l’organització d’activitats per a la ciutat que, a la vegada, serveixen per a la formació i l’adquisició d’habilitats i competències a les persones joves.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a [email protected] o bé trucar a Emma Amorós, directora del programa (607 198 099) i Ariadna Piñol, presidenta de la JCI Tarragona (672 398 115), o també a: www.repensemtarragona.org