Saltar al contenido

JCI Tarragona presenta el 50è aniversari

Aniversari JCI Tarragona

Aquest 2020, la Jove Cambra Internacional de Tarragona celebra el seu 50è aniversari i ho fa amb una varietat d’actes.

El dia 13 de gener de 1970 es va fundar la Jove Cambra Internacional de Tarragona. És per això que el mateix 13 de gener, però de 2020, van celebrar-ho a l’emblemàtic Teatret de Serrallo. Els membres de JCI Tarragona van fer un acte de presentació de totes les activitats planificades.

Entre aquestes, destaquen el Sopar de Sant Jordi, que és per tradició l’activitat principal de l’entitat. No obstant això, a causa de la crisi de la COVID-19, queda ajornat sense nova data. Un altre acte important és la també tradicional calçotada, que aquest any s’hi ha sumat un scape room. Aquest acte va tenir lloc el mes de febrer a Cal Nicolau i va comptar amb la participació de membres de diverses Joves Cambres de Catalunya. Finalment, també s’ha organitzat un English Meeting, acte amb ADN Jove Cambra, l’últim dijous de cada mes; i la recollida de joguines i el tió solidari el mes de desembre. 

L’acte va seguir amb una taula rodona formada per 8 dels 9 fundadors, per tal de conèixer les circumstàncies dels orígens de l’entitat l’any 1970, encara època franquista. La presidenta del 2019, Laura Bricio, va defensar la importància d’aquest esdeveniment «durant aquells anys era molt complicat convertir-se en una associació».