Saltar al contenido

JCI World Congress 2023

El 14 de novembre va donar el tret de sortida del World Congress a Zúric, Suïssa. La JCI Catalunya no va voler perdre’s l’esdeveniment més important de la JCI i va enviar una delegació àmplia i intergeneracional, encapçalada per Salvi Batlle (President 2002), Junta Nacional 2023, senadories i júniors.

La JCI Catalunya va tenir l’oportunitat de participar a Assemblees Mundials, gaudir de programes internacionals i reunir-se amb membres de la JCI de tot el planeta. Tot seguit, detallem la incidència de la JCI Catalunya:

 

En matèria de candidatures, Salvi Batlle va participar en el caucus públic del President Electe 2024 Kaveen Kumar, de la JCI Índia. El procés deliberatiu va comptar amb Presidències Mundials de diferents nacionalitats. La Georgina Matamoros, d’altre costat, va presentar satisfactòriament la seva candidatura com a VP Mundial durant el 2024. L’elecció de països es va atorgar el darrer dia del Congrés Mundial. 

 

Tanmateix, el World Congress també és el moment de fer networking amb les diferents cambres d’arreu del món; és l’oportunitat de conèixer júniors i joves talents i, per descomptat, de celebrar i passar-ho bé. A més, el President Electe 2024 de la JCI Catalunya Raül Gil Alonso va representar la JCI Pride, una unitat que representa el col·lectiu LGTBI+ dins la Junior Chamber International. 

La Jove Cambra Internacional de Catalunya facilita als júniors i membres de l’entitat la possibiltiat de participar en programes d’aquestes dimensions. Si t’interessa formar part d’aquests esdeveniments, no dubtis en unir-te a la xarxa mundial de joves més important del món. 

 

Més notícies de la JCI:

JCI Europe

European Conference 2023

El dimecres 24 de maig va arrencar la European Conference a Bucarest, Romania. La Conferència d’Europa es tracta d’un dels esdeveniments més importants de la Jove Cambra Internacional a nivell

Llegeix més
Internacional

Conferència d’Amèrica

Del 3 al 6 de maig va tenir lloc la Conferència d’Amèrica a Santa Marta, Colòmbia. La delegació catalana va estar integrada per la Georgina Matamoros (Presidenta de la JCI

Llegeix més