Saltar al contenido

La JCI Catalunya present al Congrés Mundial de la JCI

  • por

 

Una delegació de 30 Persones de la Jove Cambra internacional de Catalunya (JCI Catalunya) encapçalada pel President Nacional Carles Lombarte han participat activament al Congrés Mundial de la Junior Chamber International (JCI) que s’ha celebrat a la ciutat alemanya de Leipzig i que ha congregat més de 4.000 delegats provinents de més de 100 països.

La delegació Catalana va comptar amb la visita Dimarts de la Delegada del Govern a Alemanya i Àustria la Sra Mar Ortega que va anar fins al congrés per donar suport a la delegació en la presentació d’Oscar Hijosa com a candidat a VP Mundial de la Junior Chamber International per a l’any 2015.

Entre els diferents actes que ss’han celebrat durant el congrés es important destacar que amb aquest event la Junior Chamber International inicia els actes de celebració de la seva fundació fa 100 anys a Sant Louis.

A Catalunya les Joves Cambres van arribar fa 50 anys de la ma de Carles Ferrer i Salat president en aquells moment dels Cercle d’Economia de Barcelona.

Les Joves Cambres de Catalunya han estat presents també en el Trade Show del Congres amb un estand on han promocionat el nostre país mitjançant productes catalans i al Global Village Party.