Saltar al contenido

Magí Senserrich assisteix a la 27a Acadèmia Internacional de JCI Japó.

 

Del 2 al 12 juliol va tenir lloc la 27a Acadèmia Internacional de JCI Japó a Handa, Nagoya. Enguany, Magí Senserrich Guitart ha estat el representant de Catalunya entre els més de 80 països que hi eren presents, com per exemple Holanda, França, EUA, Mèxic, Mali, Sudàfrica, Corea, Austràlia, etc.

El primer objectiu de l’acadèmia és desenvolupar les habilitats de lideratge i de treball en equip dels futurs Presidents Nacionals de cada país. El formador principal va ser en Lars Hajslund de Dinamarca i va comptar amb la participació del President Mundial JCI, Shine Bhaskaran. Un dels punts importants a desenvolupar va ser el pla estratègic mundial i el pla d’acció de cada país.

El segon objectiu és debatre sobre la pau mundial, els reptes socials i econòmics que tenim actualment. La missió de JCI és oferir oportunitats de desenvolupament que permetin als joves crear canvis positius, millorar de la nostra societat i generar l’impacte necessari per resoldre les necessitats actuals.

L’últim objectiu de l’acadèmia és crear ponts d’unió entre països i fer possible la creació d’una xarxa mundial de joves actius per col·laborar conjuntament. Diferents activitats i visites realitzades en escoles de primària, en empreses, en associacions i en institucions, van fer possible conèixer a fons la cultura japonesa i l’intercanvi cultural.

El proper esdeveniment Internacional de JCI serà l’Acadèmia Europea, que tindrà lloc de l’1 al 5 d’agost a Göteborg, on hi assistiran Anna Frixach de JCI Reus i Cris Martin de JCI Igualada.