Saltar al contenido

Magí Senserrich, escollit President Nacional electe per al 2015

  • por

 

Magí Senserrich Guitart és escollit President 2015 de la Jove Cambra Internacional de Catalunya. L’igualadí té el repte de potenciar la JCI Catalunya com el vehicle per canalitzar les idees i inquietuds dels joves actius.

En el marc del 46è Congrés Nacional de la Federació de Joves Cambres de Catalunya a Vilafranca del Penedès els dies 17, 18 i 19 d’octubre, en Magí Senserrich Guitart de JCI Igualada va ser escollit President de JCI Catalunya 2015.

En la seva presentació, sota el lema «Junts Decidim», va exposar el seu programa per a l’any 2015 on el seu principal objectiu és treballar perquè l’entitat sigui un referent en el desenvolupament social i econòmic de les nostres ciutats. En el discurs va ressaltar l’entusiasme de les persones que formen part de l’entitat a emprendre projectes que aporten solucions a necessitats socials concretes. En aquesta línia, va presentar un Pla d’Acció 2015 amb quinze punts per poder donar resposta com a organització als diferents projectes i per potenciar la JCI Catalunya. Algunes de les accions són: donar suport organitzatiu a les JCI Locals, tenir presència internacional com per exemple en el JCI World Congress a Japó, col·laborar amb altres organitzacions com l’ANUE, potenciar el Directori Professional de JCI, organitzar la Nit de l’Emprenedor Català, l’Acadèmia de JCI i el Programa Nacional per promoure el Voluntariat entre els joves, i finalment celebrar el 100 aniversari de la JCI Mundial i el 50 anys de JCI a Catalunya.

Senserrich va afegir: «JCI es va crear amb l’objectiu d’agrupar joves disposats a servir i a millorar la societat. Som Joves Actius de tots els sectors de la societat i de diferents àmbit professional que compartim els valors i la missió de JCI. Per tant volem ser el vehicle per canalitzar les idees i inquietuds dels joves actius de Catalunya». Per acabar la seva intervenció va citar a Margaret Mead: «No dubtis mai que un petit grup de persones pot canviar el món. De fet, sempre s’ha fet així.»

Tot seguit es van realitzar les votacions i la candidatura va rebre el suport unànime de totes les JCI Locals. Així doncs, un cop superat aquest tràmit tan important, en Senserrich agafarà el relleu de la presidència en l’Assemblea Nacional de Traspàs de Poders de JCI Catalunya del proper 17 de gener que es realitzarà a Igualada.

La Jove Cambra Internacional de Catalunya (JCI) és una associació no governamental, apartidista i aconfesional, que forma part de la Junior Chamber International (JCI) amb presència a més de 123 països i amb 180.000 membres i que té com a objectius: El desenvolupament de la consciència cívica i l’acceptació de responsabilitats ciutadanes, la participació activa en la planificació o execució de programes pel desenvolupament de les persones i de la societat, la promoció del desenvolupament econòmic, i el desenvolupament internacional amb el foment de la comprensió, la bona voluntat i la cooperació entre tots els pobles.