Saltar al contenido

Missatge pel 50è de Jove Cambra de Tarragona

  • por

Carta del senador Joan Iniesta, President Local 1989/90, President Nacional 1991

Arribar a celebrar 50 anys d’una Entitat és, al meu entendre, un fet molt important i rellevant que no està a l’abast de moltes organitzacions.

La capacitat de Jove Cambra de Tarragona d’assolir aquest fet comporta en primer lloc un enorme reconeixement als seus fundadors i tot seguit als milers de juniors que durant tots aquests anys han estat capaços d’haver mantingut la Entitat amb activitats, formacions i actes  que en moltes ocasions han estat referents no tan sols a la nostra ciutat sinó que també han deixat empremta a Catalunya i a la resta de la JCI Internacional.

Vaig tenir l’honor i la responsabilitat de presidir l’Entitat, i amb un ampli equip entregat, engrescat i molt motivat vam assolir tots junts els objectius que amb la suma de la resta de presidents han fet possible arribar a aquesta extraordinària fita.

Personalment voldria agrair els esforços a tothom que ha fet possible poder estar gaudint de tots els actes que constitueixen la celebració i especialment aquest llibre que serà el relat per la història de la nostra estimada Jove Cambra. 

Recordar a molts juniors amb els hem tingut la oportunitat de compartir, molta dedicació i esforços i concretament a aquells que tot i de manera puntual o quan les seves obligacions personals o professionals els permet, també han deixat el seu treball, contribuint tanmateix a formar part de la nostra història.

No crec que hagi cap dia de la meva vida on no recordi moments, actes o vivències des de que vaig tenir el goig d’integrar-me a la Entitat i val a reiterar que sempre ha estat un motiu d’inspiració i guia per desenvolupar-me tant com a ésser humà com a la meva vida professional.

Tinc la sort de seguir comptant amb molts amics sorgits a la Jove Cambra i crec que això també és un definició pel que port aportar aquesta Entitat.

És un orgull per mi formar part de la JCI i sempre n’estaré profundament agraït.