Saltar al contenido

Què fem?

  • por

Formació

En aquest camp s’agrupen les oportunitats de superació personal. Per una banda, tota una sèrie de cursos i seminaris -organitzats i realitzats per formadors professionals i membres de la Jove Cambra- ajuden als membres a ser millors oradors en públic, a desenvolupar les seves habilitats directives, i a millorar les seves tècniques de comunicació. Però a més a més, participar del dia a dia de Jove Cambra ens dóna la possibilitat de desenvolupar tasques administratives relacionades amb l’organització, finances, promoció, relacions públiques, supervisió, etc… és a dir, tot el que comportat participar de la gestió d’una entitat.

Seminari de formació

 

Professional

En un entorn on es fomenten les relacions personals a través del treball en equip i establint relacions arreu del món es poden intercanviar idees de negoci i realitzar transaccions comercials amb altres membres interessats d’altres Joves Cambres del país i del món, en una xarxa de més de 40.000 membres.

Fira comercial en events internacionals

 

 

 

 

Comunitat

Ens dóna l’oportunitat de treballar per la millora de la nostra comunitat/ciutat. És important tenir inquietuds i iniciatives sobre aspectes que tenen incidència en el nostre entorn. Analitzant les necessitats i mancances, es dóna forma a projectes sempre basats en el treball en equip i amb l’objectiu d’aportar alguna cosa positiva a la nostra ciutat, ja sigui a través de projectes de conscienciació social, solidaritat, etc… És el taller idoni per a posar en pràctica les habilitats que hem adquirit en els cursos de superació personal i desenvolupament administratiu.

Programa de conscienciació sobre l’accidentalitat a la carretera

 

Internacional

La Jove Cambra és un moviment internacional, que neix a Estats Units i s’escampa arreu sent present en l’actualitat a més de 120 països en els 5 continents. Aquest fet ens dóna l’oportunitat d’establir relació amb joves de tot el món amb cultures i interessos molt diferents però sempre amb l’esperit de compartir inquietuds i experiències. D’aquesta manera els membres de Jove Cambra podem adquirir major consciència del que succeeix a altres indrets del món, coneixent el què passa i perquè passa, i acabem sent persones més tolerants i amb la ment més oberta.

Reunió de Presidents de Joves Cambres de tot el món convidats al 50 aniversari de l’ONU