Saltar al contenido

Raül Gil esdevé nou president de la JCI Catalunya

El dissabte 27 de gener es va celebrar l’Assemblea Ordinària General (AGO) de la Jove Cambra Internacional a la seu de PIMEC Comerç a Tarragona, en una celebració que no només va marcar l’inici d’un nou curs per a l’organització, sinó que també va representar un moment de traspàs de responsabilitats significatiu.

El nou President va convertir-se en júnior de la JCI Tarragona el 2015. Durant aquests gairebé deu anys, ha participat en nombrosos programes, com ara concursos de debat, Acadèmies Catalanes, accions territorials i liderant formacions; també ha sigut President de la JCI Tarragona en diverses ocasions, i ha format part de l’Equip Nacional el 2019 com a Secretari General i 2023, en matèria de Vicepresident Executiu.

La cerimònia va comptar amb la presència destacada d’Emory White, la Vicepresidenta Mundial assignada a Catalunya, que va viatjar expressament des d’Austràlia per ser part d’aquest esdeveniment. Catalunya és un dels països que White té sota la seva supervisió, i aquesta va ser la seva primera visita oficial a la regió.

A més, senadories, presidències locals, past-presidències i amics i amigues de la Jove Cambra Internacional tampoc van voler perdre’s l’Assemblea de Traspàs i la presentació del Pla de Treball de 2024.

Construïm els joves d’avui en els herois de demà!

Més notícies de la JCI:

Notícies JCI

Diada Nacional de Catalunya

El dilluns 11 de setembre de 2023, la Jove Cambra Internacional de Catalunya va participar a la tradicional Ofrena Floral que va celebrar-se al Monument de Rafael Casanova, Barcelona. L’acte va comptar

Llegeix més
JCI Europe

European Academy

Del 4 al 8 d’agost, la JCI Suècia va organitzar la European Academy a Göteborg, i l’Arnau Vinyes, júnior de la JCI Sabadell, va ser el nostre representant. L’acadèmia d’Europa

Llegeix més