Saltar al contenido

Recepció institucional d’Artur Mas a la Jove Cambra Internacional de Catalunya

 

El Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va rebre el passat dia 26 de març a la nova junta de la Jove Cambra Internacional de Catalunya, presidida per Carles Lombarte. L’entitat de Joves Emprenedors Actius de Catalunya va presentar al President de la Generalitat les noves línies estratègiques que portarà a partir d’ara la Jove Cambra de Catalunya, i van tractat diferents temes relacionats amb l’emprenedoria, l’empresa, la formació, comunitat i les missions a nivell Internacional.

En aquest sentit el President de la JCI, Carles Lombarte, acompanyats dels membres de junta van exposar les accions que s’estan duent a terme a nivell Nacional i Internacional en matèria d’emprenedoria. L’assemblea de gener va ser l’escenari en el que l’entitat va aprovar per unanimitat l’adhesió al manifest pel Dret a Decidir. En aquest punt el President Mas, que coneix àmpliament l’entitat d’emprenedors, es va interessar per conèixer quan, com i el procediments que es van seguir per aconseguir el reconeixement internacional de la JCI Catalonia com a membre i estat de ple dret l’any 1995.

En l’àrea d’internacional les línies estratègiques i les missions directes que estan desenvolupant els nostres membres de Catalunya va ser un dels punts que més interès va despertar al President de la Generalitat. L’entitat de ciutadans actius, que està present en més de 120 països i amb prop de 200.000 membres, va oferir-se per esdevenir ambaixadors dels emprenedors Catalans arreu del món i contribuir en l’exportació de la nostra cultura, gastronomia, experiències i país en el Congressos continentals i mundials en els que els nostres membres hi participen.

La trobada també va servir per establir nous ponts de col·laboració i contacte, i perquè la Junta de la Jove Cambra de Catalunya informés al President dels propers esdeveniments que té previstos portar a terme, entre els que es troben el Dia i la Nit de l’emprenedor, els cursos formatius i l’Acadèmia de Joves Emprenedors, els programes que es desenvolupen les nostres entitats adreçades a millorar el desenvolupament econòmic, social i cultural dins la comunitat o el Congrés Nacional de les Joves Cambres de Catalunya que es celebrarà a Vilafranca del Penedès al mes d’octubre. Les Joves Cambres de Catalunya realitzen més de 200 programes a l’any. En aquest sentit, el President va oferir la seva presència en alguns dels actes.