Saltar al contenido

Sopar Col·loqui de JCI Reus

Sopar col·loqui JCI Reus

El passat 3 d’octubre, la Jove Cambra Internacional de Reus va organitzar un sopar col·loqui sobre l’evolució de l’Hoquei en la societat.

L’acte va tenir lloc al Restaurant Bella Itàlia de Reus i hi van assistir una vintena de persones, que van poder gaudir de la tertúlia amb un bon àpat. El col·loqui va anar a càrrec de Jordi Garcia i Josep Llonch. Llonch és un jugador d’hoquei patins de la dècada dels 80 i els 90, va formar part del Liceo HC, del Reus Deportiu i del FC Barcelona, amb qui va ser campió d’Europa dues vegades. Garcia va jugar durant gran part de la seva trajectòria esportiva al Reus Deportiu, on va guanyar diversos trofeus internacionals, i forma part de l’equip tècnic des de l’any 2017.

La directora del programa, Mariona Lloch, explica que «Durant el sopar hi va haver molt bon ambient i un clima molt agradable gràcies a la bona relació i compenetració entre els convidats: Jordi Garcia va començar a ser convocat pel primer equip del Reus Deportiu quan encara jugava Josep Llonch, i després, en l’època en la qual va ser entrenador del primer equip el va consolidar com a jugador de la plantilla.» La Vice Presidenta executiva de JCI Reus, Noelia Moliner, afegeix que «en Jordi i en Josep ens van relatar diferents anècdotes que havien viscut durant la temporada que van compartir. En Jordi va explicar, també, com es preparava els partits i algunes manies que tenien ell i alguns jugadors abans de cada partit.» 

El cicle de sopars col·loqui de JCI Reus és un programa que va començar fa quatre anys. Consisteix a escollir una temàtica de referència a la ciutat, convidar a ponents experts en el tema i generar una petita tertúlia, que s’inicia abans de sopar i s’allarga durant l’àpat. Es solen fer trobades de grups reduïts, d’un màxim de 20 persones, aproximadament, per tal de facilitar el contacte directe amb la persona ponent i poder generar, així, un clima adequat per fer la tertúlia. Les temàtiques tractades han estat: comerç a Reus, l’Alcalde de Reus, el lideratge de les dones, l’empresa Vermuts Reus, Fira Reus i Esquiades, el turisme al nostre territori, mitjans de comunicació locals, la recerca a la universitat, el lideratge en clau emocional i l’evolució de l’hoquei en la societat.