Saltar al contenido

1971-2021: 50è aniversari de JCI Lleida

[et_pb_section admin_label=»section»] [et_pb_row admin_label=»row»] [et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Text»]

Des de temps immemorables s’ha comentat que els joves són qui portaran el futur, qui ens mantindran i qui ens ajudaran a convertir un món millor. Doncs des d’aquests mateixos anys, milers de joves es reuneixen i comparteixen idees per construir un món millor per la societat actual i futura, així mateix va sorgir fa poc més de 100 anys l’organització Jove Cambra Internacional.

Pel que fa a Lleida, la JCI es va crear l’any 1971, entre d’altres, per Antoni Siurana, també antic alcalde de Lleida i diputat del Parlament de Catalunya. Actualment és una entitat on s’ajunten diversos joves lleidatans per fer debats i activitats que reuneix més de 20 persones.

Aquest any és un any històric per l’entitat, ja que serà l’any de la recuperació a nivell mundial i l’any de celebració a nivell local, any que l’entitat celebra el seu 50è aniversari.

La JCI Lleida treballa de manera coordinada amb entitats i les administracions locals per a que aquest 50é aniversari esdevingui un èxit i que el futur a curt-mig termini de l’entitat tingui viabilitat. «La Jove cambra Internacional de Lleida, tenim una seu oficial al Palau de Vidre, però d’acord amb l’Ajuntament de Lleida executem les activitats a l’Hotel d’Entitats de la regidoria de Joventut, és un espai a disposició de les entitats juvenils de la ciutat i agraïm que Lleida disposi d’espais com aquest per poder realitzar sinergies conjuntes entre les entitats que utilitzem aquest espai», ens comenta Miquel Arévalo, president de la JCI Lleida.

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]