Saltar al contenido

Comunicat oficial de la JCI Catalunya sobre els terratrèmols a Turquia, Síria i territoris veïns

Font:VilaWeb

Barcelona, 10 de febrer de 2023.

Des de la Jove Cambra Internacional de Catalunya volem expressar la nostra solidaritat amb els companys i les companyes de la JCI Türkiye, així com amb tota la població afectada pels terratrèmols que es van produir entre dilluns 6 i dimecres 8 de febrer de 2023 a Turquia, Síria i altres territoris veïns.

Traslladem el nostre condol als familiars i amics de les més de 20.000 persones que han perdut la vida en aquesta catàstrofe, als de les més de 70.000 persones ferides i també als de totes les persones que encara romanen desaparegudes.

És en moments com aquest que la cooperació i la solidaritat internacional prenen més importància que mai. Des de la JCI Catalunya apostem fermament per les accions locals amb impacte global, i és per això que seguim treballant per trobar la millor via a través de la qual contribuir a la causa.

Alhora, us animem a col·laborar amb la difusió de la situació d’emergència en què es troben aquests territoris, així com a brindar ajuda mitjançant donacions a les organitzacions encarregades del rescat i l’assistència humanitària a la població afectada.

Geçmiş olsun Türkiye!