Saltar al contenido

Curs JCI Impact and Project Management a JCI Igualada

Curs Project management Igualada

El passat 30 de novembre JCI Igualada va organitzar el curs «JCI Impact and Project Management». La formació va ser impartida per Georgina Rodríguez i Magí Senserrich, de JCI Barcelona i JCI Igualada, respectivament. La gestió de projectes és una activitat clau per a poder assolir impacte al territori, un dels pilars fonamentals de JCI. 

Els dos juniors són formadors actius de l’entitat: Senserrich va ser guardonat amb el premi a millor formador de l’any (atorgat durant el Congrés Nacional) i Rodríguez va dirigir l’Institut de Formació de JCI Catalunya durant el 2019. El curs reflexiona sobre el concepte de ciutadania activa, cobreix l’anàlisi de les necessitats de la comunitat, les solucions dirigides a aquestes necessitats i discuteix els projectes que una Organització Local com JCI Igualada pot conduir amb tots els sectors de la societat per a crear un canvi positiu, sostenible i efectiu en la seva comunitat. 

La metodologia és innovadora i made in JCI, dins del marc de la ciutadania activa. Pel que fa als continguts, la formació repassa els components bàsics de la gestió de projectes: planificació, execució i avaluació. Es van donar eines analògiques i telemàtiques per a definir objectius estratègics i operatius i gestionar el temps, l’equip, els recursos i un pressupost de forma adequada. Després del curs, els assistents van poder gaudir d’un petit refrigeri.

L’acte va comptar amb una alta participació de membres de l’entitat. Els juniors de JCI Igualada agraeixen formacions com aquesta, ja que van poder comptar amb recursos específics per a millorar les seves accions al territori. Estigueu atents al calendari per a futures formacions.