Saltar al contenido

Descobreix les oportunitats internacionals d’aquesta tardor 2020

Jove Cambra és una xarxa internacional. Som més de 200.000 membres arreu del món, una entitat global que t’acosta a un gran nombre de persones i que et permet conèixer de primera mà altres cultures i maneres de fer. Una part d’aquestes relacions té lloc a les trobades internacionals de la JCI que es celebren cada any on treballem plegats, teixim aliances i formem part d’acadèmies formatives internacionals, amb els millors entorns i formadors possibles.

Sabem que és un any diferent i la JCI s’ha hagut de reinventar per poder seguir celebrant les trobades internacionals i els projectes. Gràcies a aquesta capacitat de repensar les accions de la nostra organització podem oferir als juniors una tardor plena d’esdeveniments internacionals.

El format ha canviat, ja que els viatges i les reunions socials hauran d’esperar. Els esdeveniments d’aquesta tardor són virtuals. Això que d’entrada pot semblar un impediment, per a molts és una oportunitat, perquè siguis on siguis, tindràs al teu abast tots els actes internacionals.

PR & Media Academy

19, 20, 26 i 27 de setembre de 2020

La comunicació és una eina essencial per poder compartir el nostre missatge de manera eficaç.
La International PR & Media Academy ofereix eines per a millorar les habilitats en relacions públiques, parlar en públic, utilitzar correctament la identitat corporativa, utilitzar canals de xarxes socials, gestionar una entrevista de televisió o ràdio i molt més.
L’acte comptarà amb Chiara Milani, presidenta de la JCI l’any 2013 i periodista professional, com a formadora principal. Ens guiarà durant dos caps de setmana (19-20 i 26-27 de setembre) juntament amb altres formadors internacionals.
Consulteu la seva pàgina web per a més informació i inscripcions. No deixeu passar aquesta oportunitat, les places són limitades.

Online Growth & Developement Academy

Del 24 de setembre al 10 de desembre de 2020

Enguany, moltes acadèmies no es poden celebrar com estava previst a causa de la situació COVID-19, és per això que s’ha organitzat una gran acadèmia de desenvolupament en línia.
Consta de 6 sessions amb activitats grupals però també individuals de desenvolupament personal. La primera sessió és el 24 de setembre, l’acadèmia acaba amb l’última sessió en directe el 10 de desembre. Les inscripcions estan obertes fins al 19 de setembre.

JCI european Know-How transfer

Del 28 de setembre al 2 d’octubre de 2020

Aquest any el KnowHowTransfer amb el Parlament Europeu a Brussel·les té lloc en format online. Serà del 28 de setembre al 2 d’octubre. El programa inclou una visita virtual a la Comissió Europea i taules rodones sobre temes rellevants.
Més informació i inscripcions aquí.

MTP Leadership Academy

8 i 9 d’octubre de 2020

La JCI Leadership Academy ofereix formació en lideratge a estudiants universitaris.
Els formadors són membres de la JCI amb experiència de diferents ciutats europees: Tarragona, Dublín, Istanbul, Stuttgart, Iasi i Espoo.
Els estudiants aprendran sobre els aspectes bàsics del lideratge, la diferència entre lideratge i direcció, la motivació, les dificultats i el treball en equip.

A més, tenim l’honor de comptar amb un dels membres de JCI Tarragona, l’Òscar Hijosa com a formador principal.


Si ets estudiant, no t’ho pensis dues vegades, la inscripció és gratuïta.

JCI 2020 World Congress

Del 26 d’octubre al 7 de novembre de 2020

El Congrés Mundial de la JCI és la reunió més important del calendari anual de la JCI, i aquest any no podia ser diferent, el que sí que canvia és el format: serà online i durarà dues setmanes.

Setmana 1: actes oficials de la JCI (del 24 d’octubre al 2 de novembre)

Setmana 2: formacions, conferències i networking (del 3 al 7 de novembre)

Al Congrés Mundial els participants es reuneixen per transformar les seves perspectives i aconseguir un creixement evolutiu mitjançant la participació que condueix a un futur millor. També és on ampliem el nostre cercle d’amistat i de relacions professionals.

Hi ha dues modalitats d’inscripció, la core et permetrà gaudir dels actes principals per només 20$.

Jove Cambra és sinònim d’oportunitats

Aquestes són les oportunitats internacionals que té un membre de la JCI, fins i tot en temps de pandèmia. Si ets un jove amb inquietuds i vols formar part de la xarxa de joves actius més gran del món i gaudir de totes aquestes activitats internacionals de creixement, contacta amb nosaltres i descobreix com et podem ajudar.