Saltar al contenido

Docu-challenge

Des de JCI Barcelona estrenem un nou programa en el que us proposem veure els següents documentals i reunir-nos telemàticament l’últim divendres de cada mes per debatre sobre els temes socials i actuals dels que tracta cada un d’ells.

🙋‍♀️🙋‍♂️ Us animem a participar! Estigueu atents per conèixer amb més detall el documental proposat cada mes. Comencem!

#seguimactius #inspirarideesimpactar

Maig

A Catalunya, el 90% de la població viu en zones urbanes de l’àrea metropolitana i zones costaneres. «30 minuts» s’ha endinsat uns mesos en la vida de tres pobles per explicar el despoblament des de perspectives diferents: Prat de Comte (Terra Alta), la Febró (Baix Camp) i Guimerà (Urgell).

Els canvis econòmics, socials i culturals són algunes de les raons que expliquen el despoblament, així com les polítiques territorials.

En parlarem de tot plegat el proper 28 de maig a les 19h!

Abril

Explica la història de les principals empreses que van desenvolupar la tecnologia d’impressió 3D i els reptes que s’han trobat. L’exemple de la tecnologia d’impressió 3D serveix per a parlar d’altres coses: el cicle vital de les startups, la pressió dels mercats d’alt creixement, els dilemes morals que ens porten les noves tecnologies…

Han de ser de codi obert? Qui les ha de regular? Podrem imprimir armes? Responem a tot plegat el 30 d’abril!

Comptarem amb en Jordi Solà, cofundador de Cubus Games, President de TIC Anoia i part de l’equip impulso de l’Espai Malla.

 

Març

Has d’esforçar-te més a la teva feina per a ser tan reconeguda com el teu company? T’han preguntat alguna vegada: «On és el teu cap?», sent tu la que ocupa aquest càrrec? 

‘En la brecha’ és un documental interactiu que pretén reflexionar sobre les desigualtats de gènere en entorns laborals.

Podeu trobar el documental en aquest enllaç.

A la trobada, comptarem amb la Marina Alacant, experta en economia feminista que ens parlarà sobre el paper del treball domèstic i de cures dins del nostre sistema econòmic.

Febrer

Comencem aquest programa amb el documental «A Plastic ocean».

Podeu trobar el tràiler en aquest enllaç i veure el documental complet a Netflix. Si teniu problemes en trobar-lo, no dubteu en contactar-nos!