Saltar al contenido

Els Premis CYE tornen amb força a JCI Catalunya

cye-jci-catalunya-2023

Després de nou anys torna el programa Creative Young Entrepreneur a la JCI Catalunya i ho ha fet amb força.

La JCI Catalunya aquest any ha decidit tornar a llançar el programa Creative Young Enterpreneur que busca optimitzar projectes innovadors impulsats per joves d’arreu del territori, i premiar-ne un amb 1.000€ i la possibilitat de concursar a nivell de JCI Europa, tot optant al premi de 5.000$. 

Aquest any, s’han presentat 7 projectes amb participants d’arreu de Catalunya. D’entre ells, el primer premi se l’ha emportat el barceloní Adrià Serrano amb Som-hi, iniciativa que busca ajudar a les persones a portar un estil de vida més sostenible a través de la seva plataforma digital, i el segon premi ha estat per a Edulibre, un projecte d’educació amb forts valors humans liderat pel Víctor Pereira

Víctor Pereira i Adrià Serrano durant la presentació dels seus projectes. Sabadell, 1 d’abril de 2023

Després de la formació realitzada a diferents ciutats on hi és present la JCI i el programa de mentoratge per optimitzar els projectes empresarials, el programa CYE ha culminat amb l’entrega de premis celebrada a la ciutat de Sabadell. 

El Centre Cívic de la Creu Alta ha donat la benvinguda a un dels esdeveniments nacionals amb més prestigi de la Jove Cambra Internacional. 

La presidenta de la JCI Catalunya, Georgina Matamoros, ha elogiat l’esforç dels joves i ha reivindicat la missió de l’entitat en “ajudar i donar oportunitats als joves emprenedors amb idees creatives”. 

L’objectiu del programa CYE és motivar, reconèixer i premiar el talent de joves emprenedors que tinguin una idea de negoci amb un impacte creatiu o innovador. En unes setmanes l’Adrià i del Víctor viatjaran fins a Bucarest on rebran un segon mentoratge i tindran la possibilitat d’emportar-se el premi de 5.000$ i optar al premi mundial, que tindrà lloc a Zurich en el marc del World Congress de la JCI, i que suposa 10.000$ per invertir en el desenvolupament del projecte empresarial. 

Més notícies de la JCI:

JoveTalks

Presentem les JoveTalks!

El projecte busca motivar i formar joves emprenedors per liderar projectes que potenciïn el desenvolupament econòmic i social dels seus entorns. La JCI Catalunya dona

Llegeix més