Saltar al contenido

Georgina Matamoros, nomenada VP de la JCI

Durant la celebració del World Congress a Zúric, la Presidenta Nacional 2023 de la JCI Catalunya Georgina Matamoros va convertir-se en Vicepresidenta Mundial assignada a Europa. 

L’any 2023 està essent sens dubte un any marcat per a la Georgina Matamoros a l’entitat, i és que enguany l’ebrenca ha assolit una sèrie de fites remarcables. El gener va assumir la Presidència de la JCI Catalunya en un any ple de reptes i objectius de creixement intern i extern. D’altra banda, al novembre, amb motiu de la celebració del 5è Aniversari de la JCI Terres de l’Ebre, va ser nomenada Senadora per la feina feta durant tots aquests anys.

 

L’activitat internacional de la Presidenta Nacional de la JCI Catalunya ha sigut constant des de la seva arribada a l’entitat, amb la participació de Congressos Mundials (Goa, 2019) i Conferències Continentals (European i American Conference 2023), i representant Catalunya i Europa en diferents actes institucionals. 

El dimecres 15 de novembre la Georgina Matamoros va assistir al seu caucus públic davant de membres cèlebres de la Junior Chamber International i va obtenir la millor qualificació. En la Presentació del President Mundial 2024 (Kaveen Kumart, JCI Índia), es va dur a terme l’assignació de països, amb impacte a Europa: JCI França, JCI Luxemburg, JCI Mònaco, JCI República Txeca, JCI Sèrbia i JCI Xipre. L’enhorabona!

La Georgina va tenir l’acompanyament de la seva família, la delegació de la JCI Catalunya integrada per júniors i senadories i per Salvi Batlle, President Mundial 2002, qui no va voler perdre’s un episodi tan especial per l’organtizació.

 

Més notícies de la JCI:

Internacional

Acadèmia del Japó

L’Acadèmia del Japó representa un pas essencial per a tots i totes les líders de la Jove Cambra Internacional que esdevindran Presidents i Presidentes en el proper any. En l’edició

Llegeix més
Notícies JCI

Premis PIMEC

El 27 de juny vàrem assistir a la 36a edició dels Premis PIMES, guardons organitzats per la Patronal PIMEC. La nostra Presidenta, la Georgina Matamoros, va formar part del jurat

Llegeix més