Saltar al contenido

Acadèmia del Japó

L’Acadèmia del Japó representa un pas essencial per a tots i totes les líders de la Jove Cambra Internacional que esdevindran Presidents i Presidentes en el proper any. En l’edició de 2023, el Raül Gil Alonso (Vicepresident executiu i Past-President de la JCI Tarragona) va ser el delegat de la JCI Catalunya.

Enguany, els futurs presidents s’han reunit a Shizouka entre el 10 i 15 de juliol per convertir-se en autèntics líders tant a nivell nacional com a nivell internacional. La JCI Academy comprèn networking, formacions, esforç i molt aprenentatge.

El Raül va formar part del grup G, on va treballar amb futures presidències de diferents indrets i cultures d’arreu del món, i van aconseguir graduar-se en l’Acadèmia del Japó, premi merescut per la seva dedicació i trajectòria a l’entitat. L’enhorabona!

Més notícies de la JCI:

Notícies JCI

Premis PIMEC

El 27 de juny vàrem assistir a la 36a edició dels Premis PIMES, guardons organitzats per la Patronal PIMEC. La nostra Presidenta, la Georgina Matamoros,

Llegeix més
JCI Europe

European Conference 2023

El dimecres 24 de maig va arrencar la European Conference a Bucarest, Romania. La Conferència d’Europa es tracta d’un dels esdeveniments més importants de la

Llegeix més
Etiquetas: