Saltar al contenido

JCI Barcelona té nova junta per l’any 2020

Assemblea de traspàs JCI Barcelona

El passat 17 de gener es va celebrar a la seu de JCI Barcelona l’assemblea de traspàs de poders, on es van aprovar els informes de cada àrea de la junta del 2019, i també el balanç econòmic. Albert Martínez va ser escollit nou president.

Marina Sala, presidenta de JCI Barcelona durant el 2019, va passar el relleu a Albert Martínez, qui liderarà l’entitat aquest 2020. Nascut el 1995, l’Albert és graduat en ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per la Universitat Ramon Llull amb Màster en Formació del Professorat de Secundària per la Universitat de Lleida. Actualment, es troba en situació d’interí a les llistes del Departament d’Ensenyament. Forma part de JCI Barcelona des de l’any 2016 i ha ocupat diversos càrrecs a la junta, com el d’assessor legal. El 2019 va assistir a la JCI European Academy, a Göteborg, per tal de dotar-se d’eines i coneixements per assumir el rol de president local. 

Durant l’acte l’Albert va aprofitar per dedicar unes paraules d’agraïment a la tasca de Marina Sala i a tots els juniors, per la confiança dipositada en la seva persona i per la col·laboració activa en els programes de l’entitat. Va destacar la valoració intensa sobre l’any anterior que es va dur a terme durant la jornada i que, per això, poden encarar el 2020 amb il·lusió. 

Aquell mateix dia es van celebrar les jornades de planificació. Els membres de JCI Barcelona van definir els objectius de l’any, les línies estratègiques i van posar data als actes dels programes més importants. Per concloure la jornada es va celebrar el tradicional sopar de nadal.