Saltar al contenido

JCI Igualada té nova junta per l’any 2020

Assemblea Traspàs JCI Igualada

El passat dissabte dia 18 de gener, la Jove Cambra Internacional d’Igualada va celebrar l’assemblea de traspàs a l’Ateneu Igualadí. Durant l’assemblea, els diversos membres presents de la junta de JCI Igualada 2019 van presentar l’informe de cada àrea i es va aprovar el balanç econòmic del 2019. La presidenta sortint, Rebeca Álamo, va agraïr a tots els membres de la junta la feina feta i el compromís amb l’entitat.

Pel 2020, es presenta una junta gestora que s’encarregarà de seguir amb el curs de l’entitat i de cercar i preparar nous júniors pel relleu del futur. Ció Senserrich continuarà com a secretària, Enric Grima seguirà de tresorer, David Raya com a VP de comissió i patrocinis, Maria Senserrich com a assessora legal, Rebeca Álamo com a past presidenta i Jordi Xaubet com a VP de comunicació.

Per acabar l’assemblea, Magí Senserrich va presentar la seva candidatura com a Executive VP internacional. La presidenta electa nacional 2020, Anna Frixach, va dir unes paraules de cloenda. En l’acte es va fer especial menció a Míriam València, membre històrica de l’entitat, qui va fer un emotiu discurs de comiat.