Saltar al contenido

JCI Lleida té nova junta per l’any 2020

Assemblea de traspàs JCI Lleida 2020

La Jove Cambra Internacional de Lleida va celebrar el passat 26 de gener l’Assemblea de Traspàs de poders. Mar Gimeno i Miquel Arévalo han pres possessió dels càrrecs de Presidenta i Vicepresident Executiu, respectivament.

En aquest acte, Anna Martínez, presidenta durant el 2019, va finalitzar el seu mandat i va passar el relleu a Mar Gimeno. La nova presidenta va ser escollida pels juniors i s’encarregarà de liderar l’entitat durant el 2020, amb el suport de la junta directiva. 

Mar Gimeno té 35 anys i és Llicenciada en Dret amb un Màster en RRHH, MBA i Administració d’empreses. És membre activa de JCI Lleida des del 2017, ha format part de la junta de l’entitat com a VP de l’àrea d’empresa i networking i ha representat a JCI Lleida al CLJL, en qualitat de secretària. Ha participat de la majoria dels projectes de l’entitat, tals com l’Speednetworking, els Premis Lleidatans, els TOYPS i el dia de la formació. A més, ha dirigit l’Acadèmia Catalana a la Seu d’Urgell 2018, la III i IV Edició Networking (2018 i 2019), la VIII Edició Premis Lleidatans 2019, l’Assemblea Mig Any de JCI Catalunya 2019 i el projecte Dona i poesia 2019. En l’àmbit nacional, el 2019 ha sigut membre de la Junta de JCI Catalunya ocupant el càrrec de Vicepresidenta Internacional.

Durant l’assemblea, els diversos membres presents de la junta de JCI Lleida 2019 van presentar l’informe de cada àrea amb les tasques i els projectes realitzats durant l’any. També es va aprovar el balanç econòmic del 2019.