Saltar al contenido

JCI Reus té nova junta per l’any 2020

Assemblea de traspàs JCI Reus 2020

El passat divendres dia 17 de gener, la Jove Cambra Internacional de Reus va celebrar l’assemblea de traspàs al Círcol de Reus. Noelia Moliner va ser escollida nova presidenta de l’entitat per l’any 2020.

Una presidenta amb trajectòria a l’entitat

Noelia Moliner (1986) és mestra d’audició, llenguatge i primària i logopeda especialitzada en neurologopèdia. Actualment, treballa com a mestra d’educació primària a una escola pública de Reus, on també forma part de l’equip directiu. És membre de JCI Reus des de l’any 2016, però des del 2014 que ja assistia a actes i col·laborava amb l’entitat. En l’àmbit local, ha ocupat els càrrecs de Secretària, de Vocal d’Acció Social, de Vocal de Comunicació i de Vocal d’Internacional i de Vicepresidenta. En l’àmbit nacional ha estat Vicepresidenta d’Internacional. Moliner s’ha preparat per al càrrec assistint a diverses formacions de JCI: Effective lidership, JCI Presenter, JCI Achieve, JCI Impact, Joves a Debat, Gestió d’equips, Gestió de Programes, i Procediments Parlamentaris. També ha assistit a actes internacionals com el Congrés Mundial a Kanazawa (2015), el Congrés Mundial a Goa, (2018) i el Congrés Mundial de Tallin (2019).

Durant els quatre anys a JCI Reus, Moliner ha liderat diversos programes i projectes: és la creadora del Cap d’any de JCI Reus, un dels programes més importats de l’entitat, i la directora del programa JCI Reus amb La Marató de TV3 que ha recaptat més diners. A més, ha col·laborat en pràcticament tots els programes que s’han dut a terme a Reus des que és membre. Ha dirigit el “Cap d’Any de JCI Reus” durant els anys 2016 i 2018, “JCI Reus amb La Marató de TV3” el 2016, l’Assemblea de Traspàs Local del 2018, la Gimcana Infantil de Sant Pere el 2017, el Sant Jordi del 2018, la Festa d’Estiu, durant els anys 2018 i 2019; la Calçotada JCI Reus el 2018, el sopar col·loqui «El  lideratge en clau emocional” el 2019 i el “Clean Up Day 2018”.

Cloenda

Durant l’Assemblea de Traspàs es va fer entrega del premi Enric Grau Bellido al o la membre més destacat/da de l’any. El premi és una estatueta del capgròs reusenc, Peret Ganxet. Aquest any el va guanyar el junior i senador de Reus, Robert Franquet. Finalment, es va realitzar el tradicional sopar de traspàs.