Saltar al contenido

JCI Tarragona té nova presidenta per l’any 2020

Assemblea de traspàs JCI Tarragona 2020

El passat 22 de gener es va celebrar a la seu de JCI Tarragona l’assemblea de traspàs de poders on es van aprovar els informes de cada àrea de la junta del 2019, i també el balanç econòmic. Ainara Gandia va ser escollida presidenta pel 2020.

En aquest acte, Laura Bricio, presidenta de JCI Tarragona durant el 2019, va finalitzar el seu mandat i va passar el relleu a Ainara Gandia, qui va ser escollida pels membres de l’entitat i s’encarregarà de liderar l’entitat durant el 2020, amb el suport de la junta directiva. 

Ainara, nascuda el 1994 i natural d’Alacant, va arribar a Tarragona per motius d’estudis. Va ser llavors quan va conèixer el junior Adrià Agramunt, qui li va presentar Jove Cambra. El pas definitiu el va donar de la mà de Iolanda Gasol, membre històrica de l’entitat, quan Ainara va finalitzar els estudis. És tècnica en relacions laborals i ocupació, ha cursat estudis de mediació civil-mercantil, social-familiar i es va especialitzar en l’àmbit laboral. Actualment es dedica als recursos humans i la selecció de personal. Forma part de JCI Tarragona des de fa tres anys, des de llavors que ha ocupat els càrrecs de secretària i assessora legal de la junta; enguany s’estrena com a presidenta. 

La nova presidenta va destacar l’elevada assistència a l’acte. Més enllà dels membres de la junta i juniors, hi van assistir senadors i persones interessades a formar part de l’entitat.