Saltar al contenido

JCI Terres de l’Ebre té nova junta per l’any 2020

Assemblea de traspàs JCI Terres de l'Ebre

El passat 8 de gener es va celebrar al Maset de Sant Carles de la Ràpita la primera assemblea de traspàs de poders de JCI Terres de l’Ebre. Mercè Adell va ser escollida presidenta pel 2020 rellevant a Georgina Matamoros, primera presidenta de l’entitat. 

Mercè Adell Almudeve va néixer el 23 de febrer de 1991 a Amposta. És llicenciada en ADE i Econòmiques per la Universitat Abat Oliba de Barcelona i també ha estudiat un Executive MBA a ESIC, Bussines School. Ha treballat al sector dels serveis i en l’anàlisi de riscos, cosa que li ha permès tenir una visió global del món empresarial. Des de fa uns anys va decidir fer un pas i tornar a les Terres de l’Ebre per incorporar-se a la gerència de l’empresa familiar. Respecte a JCI, juntament amb Georgina Matamoros i Roger Pedret va ser cofundadora de l’entitat a les Terres de l’Ebre. Adell ha ocupat les posicions de secretària i vicepresidència de l’entitat. 

En la jornada es van aprovar els informes presentats per les diferents àrees, així com el balanç econòmic. Per cloure l’acte, Adell va destacar que a Terres de l’Ebre són un grup de joves ben avinguts, que volen fomentar i ajudar el seu territori. Persones de diferents perfils però molt ben complementades per tirar endavant aquesta entitat que ha emergit amb força.