Saltar al contenido

«Liderem lo futur que volem!» L’ebrenca Georgina Matamoros, nova Presidenta Nacional de la JCI Catalunya 2023.

Durant l’Assemblea de Traspàs també va prendre possessió del càrrec el nou Vicepresident Nacional, Raül Gil; i es va presentar la Junta Directiva que liderarà l’entitat aquest any.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat l’Assemblea de Traspàs 2023 de la JCI Catalunya a la Cambra de Comerç de Tortosa. Acompanyats de les Presidències de totes les Joves Cambres d’arreu del territori, la Junta Gestora 2022, encapçalada per Pol Jiménez, ha passat el relleu del càrrec de la Presidència Nacional a Georgina Matamoros, en una cerimònia emotiva i carregada de projectes.

La Presidenta de la Jove Cambra Internacional de Catalunya va presentar el seu pla de treball per a l’entitat durant l’any 2023, que inclou el programa Creative Young Entrepreneur (CYE), una aposta nacional i internacional de la JCI que busca motivar i premiar el talent jove i potenciar les idees inovadores que contribueixin a la dinamització econòmica del territori. També va expressar la voluntat del seu equip de reforçar les aliances internacionals de la JCI Catalunya, teixint vincles i desenvolupant projectes conjunts amb Escòcia, Nigèria i països d’arreu de l’Amèrica Llatina.

La Jove Cambra Internacional (JCI) és l’organització de joves emprenedors més gran del món, amb presència en més de 100 països i amb més de 180.000 membres arreu del planeta. A través de programes de capacitació, la celebració d’actes i congressos nacionals i internacionals, i la creació d’oportunitats i xarxes de networking; la JCI forma i motiva joves líders emprenedors per desenvolupar projectes amb impacte real en l’economia i la societat actual.