Saltar al contenido

L’European Presidents Meeting 2023 a Mònaco reforça aliances internacionals entre Joves Cambres i fixa nous objectius de desenvolupament per al futur

Del 2 al 5 de febrer de 2023 va tenir lloc a la regió costera de Mònaco l’European Presidents Meeting 2023, organitzat per la JCI Mònaco. La meta principal per aquesta edició era d’identificar necessitats i oportunitats compartides entre els territoris d’arreu d’Europa per teixir estratègies conjuntes, plantejar programes conjunts i formar les Presidències i Deputies per impulsar, consolidar i expandir les Joves Cambres del continent.

La Presidenta Nacional i el Deputy de la JCI Catalunya 2023, Georgina Matamoros i Raül Gil, a l’European Presidents Meeting 2023 a Mònaco.

La delegació de la JCI Catalunya, formada per la Presidenta Nacional 2023 Georgina Matamoros i el Deputy Raül Gil, ha participat durant els tres dies ben intensos de congrés en les formacions de capacitació per a líders, les sessions de treball amb Presidències de tota Europa per alinear objectius i desenvolupar projectes amb impacte conjunt, i les diverses assemblees per establir les prioritats de futur i preparar-nos per tot el que ens espera aquest 2023.

La JCI Catalunya reforça les seves aliances amb la JCI Scotland.

També van estar presents als programes de networking internacionals i al European Village 2023, un espai on van donar a conèixer i promocionar el territori català com a terra de noves oportunitats de desenvolupament i creixement personal i empresarial.

Ens falten paraules d’agraïment per a la JCI Mònaco per organitzar aquest European Presidents Meeting 2023 tan especial, i per a totes les Joves Cambres de la JCI Europe per seguir formant i motivant joves líders emprenedors un any més. #Merci!

#GuidedByPurpose