Saltar al contenido

Robert Franquet agafa el relleu de Jove Cambra de Catalunya com a 54è President Nacional

[et_pb_section fb_built=»1″ admin_label=»section» _builder_version=»3.22″][et_pb_row admin_label=»row» _builder_version=»3.25″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.25″ custom_padding=»|||» custom_padding__hover=»|||»][et_pb_text admin_label=»Text» _builder_version=»4.0.9″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»]

El reusenc agafa el relleu a Anna Frixach amb un programa on el creixement territorial, la consolidació d’accions de canvi positiu i la comunicació seran protagonistes.

El passat dissabte 23 de gener va tenir lloc l’Assemblea de Traspàs de la Jove Cambra de Catalunya, un acte que es realitza anualment i on es renova tota la direcció de l’entitat.

L’assemblea, celebrada en format online, va comptar amb la participació d’una trentena de persones, i va proclamar com a nou president a l’enginyer tècnic i pastisser Robert Franquet, reusenc de 38 anys que, a més de fer més de 10 anys que participa a Jove Cambra (sent president de JCI Reus el 2017), és membre de Junta de l’Orfeó Reusenc i d’El Circol.

Durant la seva presentació, junt amb el nou equip directiu, es van destacar i comentar els objectius de la JCI per aquest 2021, que passen per millorar la projecció i comunicació, en créixer a en nombre de membres i entitats locals a tota Catalunya i en seguir millorant la gestió de l’entitat. 

En el seu discurs de cloenda, Robert Franquet ha posat en valor el llegat d’una entitat que té més de 50 anys de vida a Catalunya i que, malgrat les dificultats, sempre ha tirat endavant. Gràcies a l’empenta de molts homes i dones, l’entitat ha treballat l’empoderament dels joves, ha creat xarxa entre persones, organitzacions i empreses, i ha generat idees positives per transformar el món. I aquest llegat, ha dit, ha de servir per no defallir malgrat les circumstàncies i fer el necessari, desde el nostre privilegi, per ajudar a qui pitjor ho està passant, aquí i a la resta del món. 

Jove Cambra, present al territori, a Catalunya i al món. 

La Jove Cambra de Catalunya és una federació d’entitats locals amb presència a 7 municipis catalans, dels quals 3 són a la província de Tarragona: a Reus, a Terres de l’Ebre i a Tarragona ciutat. A part de realitzar esdeveniments nacionals, com la marató formativa del 2020, que va comptar amb més de 1000 participants, a escala local cada organització realitza les seves pròpies activitats.

A escala internacional, està afiliada a la Junior Chamber International (JCI), organització no governamental fundada el 1915 a Saint-Louis, Missouri (EUA), i actualment amb presència a més de 123 països i amb 180.000 membres. L’entitat ha estat implantada a Catalunya des de fa més de 50 anys, i té una forta presència als esdeveniments de caire internacional de JCI des que el 1995 va ser oficialment reconeguda com a entitat membre.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]