Saltar al contenido

Visita Rianne Kamphuisen, Vicepresidenta de la JCI

Del 18 al 22 de juny vàrem rebre la visita institucional de la Rianne Kamphuisen, Vicepresidenta assignada a Catalunya.

La Rianne ens va visitar en el marc de la Summer Conference, que va tenir lloc a Pinell de Brai (Baix Ebre), i va realitzar una activitat exhaustiva en el territori català, coneixent les diferents cambres de la JCI Catalunya, els seus i les seves membres, júniors i persones relacionades amb l’entitat.

D’entre les múltiples activitats que va emprendre, destaquem la visita a la Delegació del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, les visites a les Cambres de Comerç de Tortosa i Sabadell, la trobada amb l’Alcaldessa i Presidenta del Círcol de Reus i, per últim, la visita al Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Lleida (CEEI Lleida).

La visita de la Rianne ha servit per inspirar júniors, fer balanç de la feina feta i enfortir relacions amb els nostres partners.

Més notícies de la JCI:

JCI Europe

European Conference 2023

El dimecres 24 de maig va arrencar la European Conference a Bucarest, Romania. La Conferència d’Europa es tracta d’un dels esdeveniments més importants de la

Llegeix més
Internacional

Conferència d’Amèrica

Del 3 al 6 de maig va tenir lloc la Conferència d’Amèrica a Santa Marta, Colòmbia. La delegació catalana va estar integrada per la Georgina

Llegeix més