Saltar al contenido

5è Aniversari de la JCI Terres de l’Ebre

La Jove Cambra Internacional de les Terres de l’Ebre va celebrar el dissabte 4 de novembre a La Ràpita el 5è Aniversari de la seva fundació.

La JCI Terres de l’Ebre va néixer amb un propòsit molt clar: descobrir i posar en relleu tot el talent jove del territori ebrenc. Tot i això, des del seu naixement ha demostrat ser una cambra amb empenta, motivació i amb moltes ganes d’incidir en àmbit nacional.

 

Dos exemples del talent i treball de la JCI Terres de l’Ebre són el Joan Marc Margalef, President Local TTEE 2023 i futur Vicepresident d’Expansió l’any 2024, i la Georgina Matamoros, Presidenta Nacional 2023 i fundadora de la JCI Terres de l’Ebre.

Precisament, la jornada va ser molt especial per a la Georgina ja que va convertir-se en Senadora de la JCI. L’enhorabona per la feina feta!

La celebració del 5è Aniversari va realitzar-se després de la tercera sessió del programa RISE «¿Nos tomamos un café?». L’activitat va abordar el Respecte a les Minories, així com les seves llengües, les seves tradicions i costums, i vam comptar amb la participació de la JCI Zona Altos (JCI México).

 

Més notícies de la JCI:

JCI Europe

European Academy

Del 4 al 8 d’agost, la JCI Suècia va organitzar la European Academy a Göteborg, i l’Arnau Vinyes, júnior de la JCI Sabadell, va ser el nostre representant. L’acadèmia d’Europa

Llegeix més
Internacional

Acadèmia del Japó

L’Acadèmia del Japó representa un pas essencial per a tots i totes les líders de la Jove Cambra Internacional que esdevindran Presidents i Presidentes en el proper any. En l’edició

Llegeix més