Saltar al contenido

5è Aniversari de la JCI Terres de l’Ebre

La Jove Cambra Internacional de les Terres de l’Ebre va celebrar el dissabte 4 de novembre a La Ràpita el 5è Aniversari de la seva fundació.

La JCI Terres de l’Ebre va néixer amb un propòsit molt clar: descobrir i posar en relleu tot el talent jove del territori ebrenc. Tot i això, des del seu naixement ha demostrat ser una cambra amb empenta, motivació i amb moltes ganes d’incidir en àmbit nacional.

 

Dos exemples del talent i treball de la JCI Terres de l’Ebre són el Joan Marc Margalef, President Local TTEE 2023 i futur Vicepresident d’Expansió l’any 2024, i la Georgina Matamoros, Presidenta Nacional 2023 i fundadora de la JCI Terres de l’Ebre.

Precisament, la jornada va ser molt especial per a la Georgina ja que va convertir-se en Senadora de la JCI. L’enhorabona per la feina feta!

La celebració del 5è Aniversari va realitzar-se després de la tercera sessió del programa RISE «¿Nos tomamos un café?». L’activitat va abordar el Respecte a les Minories, així com les seves llengües, les seves tradicions i costums, i vam comptar amb la participació de la JCI Zona Altos (JCI México).

 

Més notícies de la JCI:

Notícies JCI

Premis PIMEC

El 27 de juny vàrem assistir a la 36a edició dels Premis PIMES, guardons organitzats per la Patronal PIMEC. La nostra Presidenta, la Georgina Matamoros, va formar part del jurat

Llegeix més
JCI Europe

European Conference 2023

El dimecres 24 de maig va arrencar la European Conference a Bucarest, Romania. La Conferència d’Europa es tracta d’un dels esdeveniments més importants de la Jove Cambra Internacional a nivell

Llegeix més