Saltar al contenido

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Política de privacitat

4.1 Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: FEDERACIÓ CATALANA DE JOVES CAMBRES
Finalitat: Prestar els serveis sol·licitats, mantenir comunicacions per a la consecució d’aquests i mantenir-lo informat sobre la nostra activitat en general.
Legitimació: Execució d’un contracte. Consentiment de l’interessat. Obligació legal.
Destinataris: No es cediran dades a tercers, llevat hi hagi una obligació legal.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció: c/ Pintor Ribalta, 13 local 2 08028 Barcelona. Indicant el concret dret que exerceix.

4.2. Informació addicional sobre protecció de dades

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: FEDERACIÓ CATALANA DE JOVES CAMBRES – NIF: G58338583. – Adreça postal: C/ PINTOR RIBALTA, 13 LOCAL 2, 08028 BARCELONA Telèfon: 934470705 – Correu electrònic: [email protected]

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En FEDERACIÓ CATALANA DE JOVES CAMBRES tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de prestar-li els serveis concertats, realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol·licitats, mantenir comunicacions a prop dels mateixos, així com l’enviament de comunicacions inclusivament per correu electrònic, per mantenir-lo informat sobre la nostra activitat en general.

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre no sol·liciti la seva supressió, i en qualsevol cas, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades es:
• Execució d’un contracte: Prestació dels serveis sol·licitats
• Consentiment de l’interessat: Enviament de comunicacions comercials sobre la nostra activitat en general.
• Obligació legal aplicable al responsable del tractament.
A què destinataris es comunicaran les seves dades?
No es cediran dades a tercers, llevat hi hagi una obligació legal

Transferències de dades a tercers països?

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en FEDERACIÓ CATALANA DE JOVES CAMBRES estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.
Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.
En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, en els supòsits legalment establerts, tindrà dret a la portabilitat de les seves dades personals.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas FEDERACIÓ CATALANA DE JOVES CAMBRES deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera:
enviant un correu electrònic a o una carta a C/ PINTOR RIBALTA, 13 LOCAL 2, 08028 BARCELONA
Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es

© Copyright 2020 Reserved by Templately