Saltar al contenido

Emprenedoria a «¿Nos tomamos un café?»

La segona edició de «¿Nos tomamos un cafè?» va tenir lloc el dissabte 16 de setembre i va ser fruit de la col·laboració entre la JCI Lleida i la JCI Zulia, OL de la JCI Veneçuela.

La ponència, que va tractar sobre l’emprenedoria en espais i situacions hostils, va comptar amb personalitats emprenedores i experts en la planificació estratègica i empresarial catalanes i veneçolanes. La JCI Catalunya va comptar amb la participació de la Georgina Matamoros (Presidenta Nacional i CEO de l’empresa de màrqueting Et Voilà!), l’Albert Tomàs (President Local i expert en gestió d’equips i comunicació) i el Noé Bosch (cofundador de Gamesport Electrònics). 

El programa «¿Nos tomamos un café?» és una iniciativa del programa JCI RISE, un moviment que busca reconstruir, invertir, sostenir i evolucionar la societat mitjançant projectes pioners i transformadors. Pots consultar totes les imatges a l’Instagram de la JCI Catalunya.

Més notícies de la JCI:

Notícies JCI

Diada Nacional de Catalunya

El dilluns 11 de setembre de 2023, la Jove Cambra Internacional de Catalunya va participar a la tradicional Ofrena Floral que va celebrar-se al Monument de Rafael Casanova, Barcelona. L’acte va comptar

Llegeix més
JCI Europe

European Academy

Del 4 al 8 d’agost, la JCI Suècia va organitzar la European Academy a Göteborg, i l’Arnau Vinyes, júnior de la JCI Sabadell, va ser el nostre representant. L’acadèmia d’Europa

Llegeix més