Saltar al contenido

Emprenedoria a «¿Nos tomamos un café?»

La segona edició de «¿Nos tomamos un cafè?» va tenir lloc el dissabte 16 de setembre i va ser fruit de la col·laboració entre la JCI Lleida i la JCI Zulia, OL de la JCI Veneçuela.

La ponència, que va tractar sobre l’emprenedoria en espais i situacions hostils, va comptar amb personalitats emprenedores i experts en la planificació estratègica i empresarial catalanes i veneçolanes. La JCI Catalunya va comptar amb la participació de la Georgina Matamoros (Presidenta Nacional i CEO de l’empresa de màrqueting Et Voilà!), l’Albert Tomàs (President Local i expert en gestió d’equips i comunicació) i el Noé Bosch (cofundador de Gamesport Electrònics). 

El programa «¿Nos tomamos un café?» és una iniciativa del programa JCI RISE, un moviment que busca reconstruir, invertir, sostenir i evolucionar la societat mitjançant projectes pioners i transformadors. Pots consultar totes les imatges a l’Instagram de la JCI Catalunya.

Més notícies de la JCI:

Internacional

Acadèmia del Japó

L’Acadèmia del Japó representa un pas essencial per a tots i totes les líders de la Jove Cambra Internacional que esdevindran Presidents i Presidentes en el proper any. En l’edició

Llegeix més
Notícies JCI

Premis PIMEC

El 27 de juny vàrem assistir a la 36a edició dels Premis PIMES, guardons organitzats per la Patronal PIMEC. La nostra Presidenta, la Georgina Matamoros, va formar part del jurat

Llegeix més