Saltar al contenido

European Conference 2023

El dimecres 24 de maig va arrencar la European Conference a Bucarest, Romania. La Conferència d’Europa es tracta d’un dels esdeveniments més importants de la Jove Cambra Internacional a nivell continental i una oportunitat de retrobar-nos amb presidències, membres i amics i amigues de la JCI a Europa.

 

Durant l’estada a la capital romanesa, l’expedició va poder gaudir de formacions selectes, participació als programes de mentoratge, assistència a les assemblees d’Europa, networking i formar part del sopar mediterrani amb els amics de la JCI França, JCI Tunísia i JCI Malta.

A nivell individual, donem l’enhorabona a la Laia Urdí per esdevenir Senadora de la JCI Europe i a la Georgina Matamoros per presentar la seva candidatura per convertir-se en Vicepresidenta de la JCI. A més, la Mariona Llonch va guanyar el Premi First Time Awards i l’Adrià Serrano va presentar el seu projecte empresarial Som-hi en el marc dels Premis CYE Europe.

 

Volem donar les gràcies i felicitar a tots els amics de la JCI Romania i JCI Bucarest per la seva increïble feina en la recepció i organització de l’esdeveniment.

Més notícies de la JCI: