Saltar al contenido

European Presidents Meeting 2024

Del 8 al 10 de febrer, la delegació catalana va viatjar a Praga per participar en l‘European Presidents Meeting (EPM), un esdeveniment clau que reuneix les presidències nacionals de la JCI Europe per a una trobada estratègica i de networking.

L’EPM no només ofereix una oportunitat per establir relacions amb altres presidències nacionals, sinó que també serveix com a plataforma per a la JCI Catalunya per treballar amb l’equip de la JCI Europa en àmbits clau.

Aquest any, la delegació catalana va destacar per la seva amplitud i qualitat. Va estar integrada pel President Nacional 2024, Raül Gil Alonso, la Vicepresidenta Executiva i de Formació, Noelia Moliner, la VP assignada a Europa, Georgina Matamoros, i la Senadora de la JCI Europe, Laia Urdí.

Durant l’EPM, la delegació catalana va participar activament en les assemblees, sessions de treball i esdeveniments de networking, consolidant les relacions i col·laboracions clau per al futur de la JCI Catalunya i la JCI Europe.

La presència del President Mundial Kaveen Kumar i de la VP assignada a Catalunya Emory White va afegir prestigi a l’esdeveniment, demostrant la importància d’aquesta trobada de treball a escala internacional.

Durant l’EPM, la delegació catalana va participar activament en l’assemblea general, va conèixer el pla de treball de la JCI Europe i va intercanviar projectes i experiències amb altres Cambres de la JCI Europe.

Donem l’enhorabona especialment a la VP Georgina Matamoros, que va tenir un paper clau en l’execució de l’EPM, tenint en compte que la República Txeca és un dels nombrosos països que té assignats. El seu lideratge i compromís van contribuir significativament a l’èxit de la participació catalana a l’esdeveniment.

Més notícies de la JCI:

Internacional

European Presidents Meeting 2024

Del 8 al 10 de febrer, la delegació catalana va viatjar a Praga per participar en l‘European Presidents Meeting (EPM), un esdeveniment clau que reuneix les presidències nacionals de la

Llegeix més
Internacional

Georgina Matamoros, nomenada VP de la JCI

Durant la celebració del World Congress a Zúric, la Presidenta Nacional 2023 de la JCI Catalunya Georgina Matamoros va convertir-se en Vicepresidenta Mundial assignada a Europa.  L’any 2023 està essent

Llegeix més