Saltar al contenido

European Presidents Meeting 2024

Del 8 al 10 de febrer, la delegació catalana va viatjar a Praga per participar en l‘European Presidents Meeting (EPM), un esdeveniment clau que reuneix les presidències nacionals de la JCI Europe per a una trobada estratègica i de networking.

L’EPM no només ofereix una oportunitat per establir relacions amb altres presidències nacionals, sinó que també serveix com a plataforma per a la JCI Catalunya per treballar amb l’equip de la JCI Europa en àmbits clau.

Aquest any, la delegació catalana va destacar per la seva amplitud i qualitat. Va estar integrada pel President Nacional 2024, Raül Gil Alonso, la Vicepresidenta Executiva i de Formació, Noelia Moliner, la VP assignada a Europa, Georgina Matamoros, i la Senadora de la JCI Europe, Laia Urdí.

Durant l’EPM, la delegació catalana va participar activament en les assemblees, sessions de treball i esdeveniments de networking, consolidant les relacions i col·laboracions clau per al futur de la JCI Catalunya i la JCI Europe.

La presència del President Mundial Kaveen Kumar i de la VP assignada a Catalunya Emory White va afegir prestigi a l’esdeveniment, demostrant la importància d’aquesta trobada de treball a escala internacional.

Durant l’EPM, la delegació catalana va participar activament en l’assemblea general, va conèixer el pla de treball de la JCI Europe i va intercanviar projectes i experiències amb altres Cambres de la JCI Europe.

Donem l’enhorabona especialment a la VP Georgina Matamoros, que va tenir un paper clau en l’execució de l’EPM, tenint en compte que la República Txeca és un dels nombrosos països que té assignats. El seu lideratge i compromís van contribuir significativament a l’èxit de la participació catalana a l’esdeveniment.

Més notícies de la JCI:

Internacional

Acadèmia del Japó

L’Acadèmia del Japó representa un pas essencial per a tots i totes les líders de la Jove Cambra Internacional que esdevindran Presidents i Presidentes en el proper any. En l’edició

Llegeix més
Notícies JCI

Premis PIMEC

El 27 de juny vàrem assistir a la 36a edició dels Premis PIMES, guardons organitzats per la Patronal PIMEC. La nostra Presidenta, la Georgina Matamoros, va formar part del jurat

Llegeix més